Walterféreg

Walter féreg

Walterféreg

Memphis said: Szia! Szerintem első körben próbálkozz meg a helyi állatkereskedésekben. Valószínűleg nem árulnak waltert, de ha van helyi tenyészetük, guppi vagy valami, akkor előfordulhat, hogy saját használatra van nekik.

A DNS-től az evolúcióig - csak egyszerűen (1. rész)

Ha ez nem jön össze, akkor megpróbálhatjuk a postázást. Click to expand Sajnos tudom, hogy nincs sehol, Győrben 6 akvabolt van, ebből 3 helyen nem árulnak élőeleséget csak fagyasztottat vagy szárítottat, a másik 3-ban tubifexet lehet kapni, walter féreg az egyikben még néha vörös szúnyoglárvát is konkrétan január elején vettem egy adaggal azóta nincs.

Halak etetése, mivel etessünk?

Nyáron szoktam gyűjteni fekete szúnyoglárvát a kertben öntözővíz gyűjtésére kirakott kádból, de ezen felül élőeleség gyakorlatilag nincs. Ivadékoknak szoktam keltetni artemiát,de sajnos a ramirezi frissen kelt ivadékai nem fogadták el, igaz azóta a ramikkal felhagytam egyelőre walter féreg nem találok megoldást Illetve itt jön elő a kérdés, hogy frissen kelt ramikat mivel lehetne etetni? A walter féreg pinworms óvoda pillanatban nem sürgős, de most walter féreg vagyok, hogy leikráztassam a harcsáimat az egyik nagyon be van ikrásodva Bár mindenből szereznék be muslinca, banánféreg, mikro de csak szép lassan, először csak egyiket szeretném kitapasztalni a tartását illetőleg.