Immunológia | Digitális Tankönyvtár

Parazita szereplők, A járvány alatt is magyar startup uralja a parazitaellenes termékek piacát

ProtectONE A karantén időszakában is jól teljesít az ultrahangos kullancsriasztókat gyártó magyar startup, ugyanis a kullancsszezon parazita szereplők járvány alatt sem állt le.

féreg pattanások kezelése

Az idén már 52 országban forgalmazó hazai ProtectONE márka fennállása óta közel egymillió vegyszermentes bolha és kullancsriasztó terméket értékesített partnerein keresztül.

Hirdetés A kullancsszezon szinte napra pontosan akkor indult, amikor Európában és az USA-ban kialakult a koronavírus okozta járványügyi helyzet.

parazita szereplők milyen tablettákat lehet inni a férgek számára

Az enyhe tél miatt egyre nagyobb a kullancsállomány, ezáltal a paraziták okozta megbetegedések száma is növekszik. A kijárási korlátozás vagy tilalom alatt álló országokban is engedélyezett a kutyasétáltatás, azonban a séták alatt az állatok és az emberek is könnyen összeszedhetik a városi zöldfelületeken is elterjedt kullancsokat. Ez is kedvezett a kullancsriasztókat forgalmazó magyar startupnak, melynek ultrahangos technológiával működő parazita szereplők bolha- és poratkariasztó készülékei a kutyák, macskák és más háziállatok mellett az embereket is védik.

hogyan kell kezelni a kerekes férgeket

A parazitaellenes megoldások alkalmazása folyamatosan nő, hiszen csak az USA-ban és között megtriplázódott a bolha- és kullancscsípések száma: több mint A kullancsok és bolhák elleni termékekből ban 0. A Transparency Market Research jelentése alapján pedig 4.

milyen gyógyszer öl meg férgeket

A szegmenst az es parazita szereplők óta jelen lévő vegyszeres készítmények, mint a tabletták, permetek, vagy spot on-ok uralják, a legnagyobb szereplők között pedig a Bayer AG, a Merial vagy a Virbac is megtalálható. A vegyszermentes készítmények az utóbbi évben kezdtek megjelenni a piacon, amelyek közül a ProtectONE Tickless nevű termékei hatékonyságát több nemzetközi kutatás eredménye is alátámasztja.

kenet eredmény orrfolyás a helminták elleni küzdelemben

Nulláról indulva, befektetés nélkül, tíz év alatt Európa egyik első számú vegyszermentes készülék gyártói lettek. A ProtectONE parazita szereplők ben még tizenhat, ben, pedig már ötvenkét országban árulták disztribútori együttműködésekkel. Mennyire boldog a kutyád?

Magyarra átültette és kibővítette: dr. Kotlán Sándor. A fonálférgeket életmódjuk, tartózkodási helyük szerint két nagy csoportra, úgymint a szabadonélő és az élősködő életmódot folytatók csoportjára oszthatjuk. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy a fonálférgeknek ilyen két csoportra való széttagolása pusztán a gyakorlati igények vagy kényelmi szempontok figyelembevételével indokolható. Felépítésük és bonctani sajátosságaik alapján az összes fonálférgek szerves egészet alkotó csoportnak tagjai, melyek közt egyrészt szabadonélő, másrészt élősködő állatokat találunk, éppen úgy, mint sok más állatcsoportban.

ITT megtudhatod! A budapesti irodánk helyett egyelőre otthoni munkavégzésben folytatjuk a termékek forgalmazásával kapcsolatos feladatainkat, illetve online tartjuk a kapcsolatot forgalmazói partnereinkkel, de eddig minden zökkenőmentes.

Élősködők - bemutató, kritika, élménybeszámoló

A leányvállalatok mellett a folyamatosan növekvő disztribútori együttműködések teszik lehetővé, hogy Németországtól, Kínán át New Yorkig elérhetőek legyenek készülékeik. Forgalmazó partnereikkel szoros kapcsolatot alakítottak ki: jogi tanácsadásban és a kommunikációban is segítik őket.

parazita szereplők hogyan lehet megszabadulni a paraziták helmintjaitól