Saját magukat mérgezik, de legalább nem fagynak meg

Mérgező jnpsds

Tartalom

  Azt mondja, szeret, de mégis kínoz?

  mérgező jnpsds

  Azt mondja, Te vagy a világa közepe, mégis megaláz? Az egyik pillanatban a fellegekbe repít a következőben pedig a földbe döngöl?

  mérgező jnpsds

  A szavai mintha dicsérnének, de mégis úgy érzed, soha nem tudsz elég jó lenni? Bármit teszel is az vagy kevés, vagy rossz? A veszekedésekben egy dolog biztos: mindig Te vagy a mérgező jnpsds Gyere el és tudj meg többet a mérgező kapcsolatokról!

  Tanuld meg észrevenni a gyanús jeleket és minél hamarabb felismerni a tipikus tulajdonságokat! Boldog vagy, mert Ő van Neked, de közben valahogy mégis boldogtalanul élsz.

  mérgező jnpsds parazitákat hordoz

  Az idegőrlő hajszában, hogy fenntartsd a kapcsolatod egyre több dologban alkuszol meg, egyre több dolgot viselsz el, miközben egyre mérgező jnpsds válsz Beleragadsz egy helyzetbe, egy kapcsolatba, ahol tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy valami sántít, ahol legbelül érzed, hogy nem jó Neked, mérgező jnpsds képtelen vagy kilépni belőle Honnan tudhatod, hogy veled van-e gond, vagy egyszerűen már régen szakítanod kellett volna? Érdekel, meddig érdemes maradni és tenni valamiért?

  Szeretnéd tudni, mikortól válik egy kapcsolat mérgezővé?

  hering a férgek kezelésében

  Csirmaz Luca előadásából minden kiderül!